Cirkel

Womb Yoga-cirkel

Har du en längtan efter att lyssna mer på din kropp? och att faktiskt förstå vad den säger? Har du en längtan efter att reducera stress i ditt liv, uppmärksamma trötthet och obalanser innan de bryter ut; och efter att veta hur du ska göra för att förstå just din kropp (och dess guidning)? Längtar du efter att leva till fullo i din skapande kraft?

Tänk om det fanns enkla, kärleksfulla verktyg för att stärka sin intuition och lyssna till kroppens behov- i varje situation.

I Womb Yoga-cirkeln får du verktyg till att lära dig:

    • att hitta och lyssna till din inre sanning
    • att släppa taget om osunda mönster i handling och tanke
    • ta kontakt med kroppen på ett djupt och intuitivt plan
  • etablera kontakt och flöde med livmodercentret; ditt kreativa center

Vi gör ett mjukt flöde av yogaövningar (asanas) skapade för att bjuda in den vitala energin i bäcken, livmodercentret och hjärtat. Vi gör andningsövningar (pranayama) för att lugna sinnet och nervsystemet och vi börjar alltid med en guidad djupavslappning (Yoga Nidra) eller meditation följt av sharing/delning (man delar så mycket eller lite man känner sig bekväm med). Detta är ett kärleksfullt och välkomnande sätt att komma hem till sin egen kropp och lära känna sig själv.

Vilan är central i Womb Yoga och därför alltid vår utgångspunkt i dessa kvinnocirklar. Cirkelarbete är ett traditionellt healingredskap använt av urfolk över hela världen för att stötta varandra och vara i stödet av en grupp genom sin individuella livsresa. I cirkeln har vi möjlighet att effektivt komma djupt i vår healingprocess och expansion, både individuellt och gemensamt. Womb Yoga-cirklarna håller samma bas med olika teman under året. Vi ses en gång i månaden under terminerna.

~ Nivå lätt ~ Passar alla kvinnor oavsett om man har en fysisk livmoder eller inte. Rekommenderad ålder från ca 14 år, eller när man trätt in i menarken- ta gärna med dig din dotter. 

Tema våren 2019:

6/1 Omformulera byggstenarna.

3/2 Av service i världen.

3/3 Vår magiska canvas.

7/4 Andas och följ visdomen.

Ta med egen matta och meditationskudde, anteckningsbok och penna.

Se pris och schema här.

Välkommen Yogini!

/Magdalena

Sagt om Womb Yoga-cirklarna:

“Det var väldigt jordat och kärleksfullt. Kände det som någon vaggade min själ till ro. Att veta att stillheten finns där när en ger den tid att få flyta fram. Ni förmedlade den kopplingen som jag letat efter och det gör mig tacksam.”

“Härligt. Rogivande och spännande.”

0 Shares

0 Shares