Om oss

Yoga Mamas är ett holistiskt utbildningscenter för kvinnohälsa, med yoga som bas.

Vår yoga är informativ, inspirationsrik, empowering och i utbildningssyfte för att guida dig hem till dig själv.

Ordet yoga betyder “förening/union” och det är precis det vi syftar till i vårt arbete; vi drivs av att återförena kvinnor och barn.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs för att delta men ett intresse i självutveckling och förverkligande.

Yoga Mamas är Yoga av kvinnor och barn.


Vi som jobbar här

Magdalena Chandrakaí

Grundare, Samordnare, Yogalärare

Undervisar Medveten Gravidyoga, Mama-Baby yoga, Familjeyoga, Yinyoga-terapi för kvinnor.

Jag är mamma till Orion, som föddes hemma en stjärnklar natt i oktober 2016. Orion är ledstjärna och med-skapare av Yoga Mamas, en plats för kvinnor och barn att leka och läka tillsammans. Jag är yogalärare och curandera med inriktning på kvinnohälsa och är utbildad inom bland annat Yogaterapi, Yoga för kvinnor, Gravidyoga, YinYoga, Hathayoga, Vinyasa-och Ashtangayoga, Curanderismo (traditionell latinamerikansk läkekonst) och Ayurveda.

Läs mer om Magdalena:

Min undervisning de senaste 15 åren har sträckt sig från allt från simning och träning till språk för både barn, unga och vuxna. Nu fokuserar jag helt på yogan och de traditionella holistiska lärorna.

Mitt företag heter Service By Magie och där arbetar jag som Yogalärare, Cirkel-ledare och Healer/Samtalscoach. I enlighet med min tradition (Mexica) arbetar jag främst med kvinnor och barn, både i grupp och enskilt. Förutom yoga och cirkelarbete har jag även fördjupat mig i örtmedicin, story-telling, heliga rörelser och ljudhealing.

I mina undervisning håller jag plats för gruppens gemensamma arbete och guidar varje individ till att hitta sin egen inre guide och röst. Jag undervisar intuitivt och lekfullt från hjärtat. Sång, musik och ljudhealing är alltid närvarande i mina klasser.

Magdalena är författare till e-boken En kärleksfull guide till postpartum genom Yoga, Ayurveda & Curanderismo och grundare till utbildningscentret Yoga Mamas- yoga av kvinnor och barn.

Utbildning: 

Fil. kand. i Språk, kultur och kommunikation, Certifierad Womb Yoga Terapeut, Certifierad Yogalärare i Vinyasa och prenatal yoga, Certifierad lärare i Yinyoga & storytelling, diplomerad Curandera (traditionell healer inom Latinamerikansk läkekonst), Diplomerad simlärare, Diplomerad projektledare.

Kontakt: magdalena@bymagie.com

Anna Stenung

Yogalärare, Pedagog

Undervisar Meditativa Sagor, Familjeyoga, Sagoyoga och Barnyoga.

Jag upptäckte glädjen i att utvecklas tillsammans med barn för drygt 20 år sedan och har arbetat med barn och deras föräldrar sedan dess. Min grund är den intuitiva waldorf-pedagogiken där jag övar i att släppa mina egna önskningar om den andra, våga vara i närvaro och bli ett verktyg för livets flöde. Jag är mamma till tre barn som är mina största inspirationskällor i livet. 

Läs mer om Anna:

Med hjälp av mina barn kom jag i kontakt med gravidyoga och så blev yogan en del av mitt liv. Snart kom Sagoyogan, Familjeyogan och Barnyogan till som nu lever vidare hos många barn och familjer. Det var också genom intresset för barnens utveckling som jag gick olika kurser i Yoga och Meditation och utbildade mig i Eurytmi.

Min undervisning bygger på min nyfikenhet inför livet och jag ser Yogan som en väg att lära mer om oss själva och vad vi behöver för att må bra. Var och en är sin egen lärare och min önskan är att du kan finna ditt sätt att guida dig själv genom livet. 

Anna driver företaget Yoga Jord där hon delar sin unika livstolkning av yoga och eurytmi med stora och små.

Utbildning: 

Lärare med Waldorfinriktning åk . 1-8 

Eurytmilärare/ Masterexamen I Eurytmi 

Kontakt: annastenung@gmail.com 

Nayana Chouhan

Ayurveda-lärare och Vaidya

Undervisar i Ayurvediska Föreläsningar och ger ayurvediska konsultationer för kvinnor, gravida, nyblivna mammor och barn.

Jag kommer ursprungligen från Indien och är uppvuxen med yoga och ayurveda som livsstil eftersom min farfar har vigt sitt liv åt att hjälpa människor med sin hälsa. Jag är tacksam över den kunskap jag fått av honom och min yoga och ayurvediska Guru. Jag gjorde min yoga, ayurveda och nature cure utbildning från Ayurveda Universitetet i Jamnagar, Indien.

Läs mer om Nayana:

I Sverige började jag först jobba som yogalärare i några av Jönköpings utbildningscentraler och studieförbund inom yoga och ayurveda, innan jag startade mitt eget företag.

Min passion är att Ayurveda och yoga ska vara enkelt och anpassat till den västerländska miljön och dess människor här. Jag vill göra dessa visdomar tillgängliga för alla eftersom alla har rätt att må bra på ett naturligt sätt.

”Hälsa är den största rikedomen.”

Nayana driver Yoga och Ayurveda-centret Amrut Yan i Jönköping. Hon och/eller hennes kollega Drashti finns hos oss vissa lördagar.

Utbildning:

Fil. kand. i Ayurveda och Yoga (utbildad Vaiyda)

Lärare i Ayurveda, Yoga, Meditation

Kontakt: nayana.chouhan@gmail.com      


Få en gratis E-bok

En kärleksfull guide till Postpartum genom Yoga, Curanderismo & Ayurveda.

-Om tiden efter förlossning.


Sagt om vår yoga