Om oss

Yoga Mamas hjälper kvinnor studera sina kroppar så att de känner sig trygga i sig själva och lever från sin inre kraft.

Vi är ett holistiskt utbildningscenter för kvinnohälsa, med yoga och ayurveda som bas.

Vår yoga är skapad av kvinnor, för kvinnor. Undervisningen är informativ, inspirationsrik, empowering och i utbildningssyfte för att guida dig hem till din kropp och andliga kraft.

Ett intresse i självutveckling och förverkligande behövs för att tillgodogöra sig vår yoga på bästa sätt, därför tror vi att du har yogavana sedan tidigare.


Magdalena Chandrakaí

Grundare & Big Mama

Du möter mig i Förlossningsförberedande Gravidyoga, Mama-Baby yoga och Yoga för kvinnor.

Jag är mamma till Orion som föddes hemma en stjärnklar natt i oktober 2016. Orion är ledstjärna och med-skapare av Yoga Mamas; en plats för kvinnor och barn att leka och läka tillsammans. Sedan 2021 är jag också mamma till Love som även han föddes i hemmets trygga vrå. Läs gärna mina födelseberättelser, här hittar du Orions och här Loves.

Jag är certifierad yogalärare och Curandera (traditionell läkekvinna) med inriktning på kvinnohälsa. Mina utbildningar innefattar bland annat Yogaterapi, Yoga för kvinnor, Gravidyoga, YinYoga, Hathayoga, Vinyasa-och Ashtangayoga, traditionell latinamerikansk läkekonst och Ayurveda.

Läs mer om Magdalena:

I ca 20 år har jag undervisat allt från simning och träning till språk, för både barn, unga och vuxna. Numer utbildar jag kvinnor till att bli trygga i sin kropp och sin andlighet. Här på Yoga Mamas undervisar jag yoga och traditionell holistisk lära.

Mitt företag heter By Magie och där arbetar jag som kommunikatör och cirkel-ledare. I enlighet med min tradition (Mexica) arbetar jag främst med kvinnor och barn, både i grupp och enskilt. Förutom yoga och cirkelarbete har jag även fördjupat mig i örtmedicin, story-telling, heliga rörelser och ljudhealing.

Jag bor på en gård i södra Småland tillsammans med min man, våra söner och två katter. Där arbetar vi mot att bli självförsörjande och lever och lär direkt från moder jord. Min familj är den viktigaste sadhana (andlig praktik) för mig och även mina främsta lärare. Allt som jag delar med mig av växer först fram här hemma tillsammans med dem och det är jag djupt tacksam för och ödmjuk till.

I min undervisning håller jag plats för gruppens gemensamma arbete och guidar varje individ till att hitta sin egen inre guide och röst. Jag undervisar intuitivt och lekfullt från hjärtat. Sång, musik och ljudhealing är alltid närvarande i mina klasser.

Magdalena är författare till e-boken En kärleksfull guide till postpartum genom Yoga, Ayurveda & Curanderismo och grundare till utbildningscentret Yoga Mamas- yoga av kvinnor och barn.

Utbildning i urval: 

Fil. kand. i Språk, kultur och kommunikation, Certifierad Womb Yoga Terapeut, Certifierad Yogalärare i Vinyasa och prenatal yoga, Certifierad lärare i Yinyoga & storytelling, diplomerad Curandera (traditionell healer inom Latinamerikansk läkekonst), Diplomerad simlärare, Diplomerad projektledare.

Kontakt: magdalena@bymagie.com