Om Oss

Hej! Jag heter Magdalena Chandrakaí och är grundare av Yoga Mamas.

Jag är mamma till Orion, som föddes hemma en stjärnklar natt i oktober 2016. Orion är ledstjärna och med-skapare av Yoga Mamas, en plats för kvinnor och barn att leka och läka tillsammans. Tidigare har jag arbetat med undervisning för barn, unga och vuxna i 15 år och undervisat i allt från simning till språk men jag har nu landat helt i yogan.

Jag driver företaget Service By Magie där jag arbetar som Yogalärare och Healer/Samtalscoach. Jag har en fil. kand. i Språk, kultur och kommunikation och är certifierad Womb Yoga Terapeut, Yogalärare och Curandera (traditionell healer inom Latinamerikansk läkekonst). I enlighet med min tradition arbetar jag främst med kvinnor och barn, både i grupp och enskilt. Förutom yoga och cirkelarbete har jag även fördjupat mig i örtmedicin, story telling, heliga rörelser och ljudhealing.

I mina yoga– och healingcirklar håller jag plats för gruppens arbete och guidar gruppen medan varje individ guidar sig själv. Jag undervisar intuitivt och lekfullt från hjärtat. Sång, musik och ljudhealing är alltid närvarande i mina klasser.

Välkommen till Yoga Mamas!

/Magdalena

yogalärare Yoga Mamas
Anna Stenung Yogalärare Yoga Mamas

Hej! Mitt namn är Anna Stenung och jag undervisar i yoga för barn, tonåringar och familjer.

Jag upptäckte yogan när jag väntade mitt andra barn, hösten 2005, och sökte en lugnare träningsform. Jag hittade en gravidyogaklass och sedan dess har yogan varit en viktig del av mitt liv. Yogamattan har blivit en plats för så mycket mer än den fysiska yogan; det lugnet, glädjen och vördnaden som jag upplever i yogan är jag enormt tacksam för.

Tillsammans med mina tre barn blev familjeyogan och sedan barnyogan till, den är fortfarande en levande process som växer vidare med varje ny barngrupp jag möter. Rörelse och yoga för barn är mycket kreativt och barnen är hela tiden med och skapar vilket gör arbetet så otroligt spännande och levande. Barnen har ett stort försprång i närvaron eftersom de naturligt lever mer i nuet och det kan vi vuxna lära så mycket av.

Jag är utbildad Waldorflärare, åk. 1-7, och har arbetat med barn och föräldrar inom skola och förskola i snart 20 år. Under den tiden har studier i Eurytmi, Yoga och Meditation varit en viktig del för min egen utveckling och hjälpt mig att fördjupa arbetet i barngrupperna. Min önskan är att möta människan på djupet och inspirera till närvaro, lekfullhet och glädje inför att vara en människa i utveckling.

Välkommen till Yoga Mamas!

/Anna

0 Shares