Om oss

Yoga Mamas är ett holistiskt utbildningscenter för kvinnohälsa, med yoga som bas.

Vår yoga är informativ, inspirationsrik, empowering och i utbildningssyfte för att guida dig hem till dig själv.

Ordet yoga betyder “förening/union” och det är precis det vi syftar till i vårt arbete; vi drivs av att återförena kvinnor och barn.

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs för att delta men ett intresse i självutveckling och förverkligande.

Yoga Mamas är Yoga av kvinnor och barn.


Magdalena Chandrakaí

Grundare

Undervisar Medveten Gravidyoga, Mama-Baby yoga, Familjeyoga, Yinyoga-terapi för kvinnor.

Jag är mamma till Orion, som föddes hemma en stjärnklar natt i oktober 2016. Orion är ledstjärna och med-skapare av Yoga Mamas, en plats för kvinnor och barn att leka och läka tillsammans. Jag är yogalärare och curandera med inriktning på kvinnohälsa och är utbildad inom bland annat Yogaterapi, Yoga för kvinnor, Gravidyoga, YinYoga, Hathayoga, Vinyasa-och Ashtangayoga, Curanderismo (traditionell latinamerikansk läkekonst) och Ayurveda.

Läs mer om Magdalena:

Min undervisning de senaste 15 åren har sträckt sig från allt från simning och träning till språk för både barn, unga och vuxna. Nu fokuserar jag helt på yogan och de traditionella holistiska lärorna.

Mitt företag heter Service By Magie och där arbetar jag som Yogalärare, Cirkel-ledare och Healer/Samtalscoach. I enlighet med min tradition (Mexica) arbetar jag främst med kvinnor och barn, både i grupp och enskilt. Förutom yoga och cirkelarbete har jag även fördjupat mig i örtmedicin, story-telling, heliga rörelser och ljudhealing.

I mina undervisning håller jag plats för gruppens gemensamma arbete och guidar varje individ till att hitta sin egen inre guide och röst. Jag undervisar intuitivt och lekfullt från hjärtat. Sång, musik och ljudhealing är alltid närvarande i mina klasser.

Magdalena är författare till e-boken En kärleksfull guide till postpartum genom Yoga, Ayurveda & Curanderismo och grundare till utbildningscentret Yoga Mamas- yoga av kvinnor och barn.

Utbildning: 

Fil. kand. i Språk, kultur och kommunikation, Certifierad Womb Yoga Terapeut, Certifierad Yogalärare i Vinyasa och prenatal yoga, Certifierad lärare i Yinyoga & storytelling, diplomerad Curandera (traditionell healer inom Latinamerikansk läkekonst), Diplomerad simlärare, Diplomerad projektledare.

Kontakt: magdalena@bymagie.com


Få en gratis E-bok

En kärleksfull guide till Postpartum genom Yoga, Curanderismo & Ayurveda.

-Om tiden efter förlossning.


Sagt om vår yoga