Jobba med oss

Yoga Mamas hjälper kvinnor studera sina kroppar så att de känner sig trygga i sig själva och lever från sin inre kraft!

Vår vision är att återförena (yoke/ yoga) kvinnor och barn i gudomlig närvaro.

Vill du vara en del av vår vision och vårt samarbete? Vill du utvecklas som kvinna och ledare? Det finns flera sätt att engagera sig i Yoga Mamas-familjen!

Samarbeta

Vi på Yoga Mamas är alltid mottagliga för kreativa samarbeten! 

Hos oss har du stor möjlighet att utveckla ditt andliga ledarskap och kreativitet. Samtidigt ställer vi höga krav på våra lärare, ledare och space holders. 

Precis som med allt annat vi gör, skiljer sig våra samarbeten från konventionella varianter och det passar därmed inte alla. 

Du ska ha rest en bra bit på din andliga väg redan innan du söker som lärare till oss. Och därmed kunna förmedla din unika röst väl. Vidare behöver du vara självständig och kunna styra mycket av ditt arbete själv, då var och en ansvarar för sitt egna schema och undervisning. Samtidigt är det grundläggande för vårt samarbete att du delar vår vision: 

Att återförena kvinnor och barn genom att hjälpa kvinnor studera sina kroppar och sig själva. 

Vi vill föra revolutionen framåt med vårt arbete så vi söker samarbeten som är lika passionerade som vi är. Du arbetar inte med Yoga Mamas på heltid. 

Här arbetar vi tillsammans mot samma mål, alla på våra egna unika vis. Vårt gemensamma varumärke lyfter därmed var och en av oss. Magdalena fungerar som vägledare och mentor i din utveckling, för att vi ska alla ska kunna föra Yoga Mamas framåt och därmed ge fler kvinnor möjlighet att naturligt vakna till sin egen kraft. 

Vi vill också gärna ha fler doulor och hembarnmorskor till vårt nätverk!

Det finns många sätt vi kan samarbeta på. Läs mer om våra exempel nedan:

Community Sharing

I YM community uppmuntrar och stöttar vi kvinnor att dela med sig av sin unika röst och kreativitet, när en känner kallet för det. 

Om du har något du vill dela med dig av till andra finns vår plattform med befintliga och nya kunder för att göra det. Det kan till exempel vara meditationer, sång/musik/mantran, poesi eller hålla plats för samtalscirklar. Här platsar också enskilda klasser eller kortare workshops som du skulle vilja testa. Alla våra lärare ger donationsklasser online med jämna mellanrum. 

Community Sharing är donationsbaserat och sker online. Att dela på det här viset sker ur din djupa önskan och practice; vad du har för bakgrund är därmed mindre viktigt och vi fokuserar på att du är redo för att GE. 

Du behöver ha tagit våra kurser och vara en aktiv del av vår community för att vi gemensamt ska kunna utföra din önskan att dela något. 

Se exempel här.

Lärare / ledare / pedagog

Yoga Mamas är inte platsbestämd utan vi finns där du finns! 

Det finns möjlighet att undervisa online via våra plattformar och att starta undervisning där du bor, med vårt stöd och hjälp. Vi ser varje samarbete som unikt och utgår från vad som fungerar bäst för båda parter. 

För att vara lärare hos oss krävs att du är erfaren yogini och ledare / lärare / pedagog. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, din vilja att växa med oss och att våga vara en självständig del av vårt gemensamma varumärke. 

Som ledare hos Yoga Mamas ingår du i vår community och förväntas därmed närvara och delta i vissa av våra online forum och möten, exempelvis intervjuer och samtal samt synas på våra sociala kanaler. Du är del av vårt ansikte utåt och vi vill att vår community ska känna dig, och känna sig trygga med dig.

Gemensamt för alla som vill undervisa hos oss är också att ta del av vår YMT immersion; en fördjupningskurs i kroppslig medvetenhet, andlig närvaro och det feminina sättet att undervisa. Denna ska avslutas innan din undervisning startar. Räkna med 1-2 år då du studerar och vi bygger upp vårt samarbete. Det vanliga är att vi skapar koncept utifrån din unika bakgrund och det DU vill dela.

För att undervisa Medveten Gravidyoga, Mama-Baby Yoga och Barnyoga krävs att du har egna barn och särskild utbildning och erfarenhet sedan tidigare. Därtill får du undervisning i vårt upplägg av kurserna, eftersom dessa är fasta markörer av vårt varumärke.

För att undervisa Yoga för Kvinnor behöver du först avslutat din fördjupningskurs med oss (YMT immersion), samt gått bredvid Magdalena under en tid. Du har dessutom yogalärarutbildningar i bakgrunden såsom Yin Yoga och/eller Hatha. Vänligen notera att vi inte accepterar endast Kundaliniyoga eller Mediyoga som godkänd bakgrund oavsett vad du vill undervisa. 

För all undervisning; live online, självstudiekurser, eller fysiska möten, finns Yoga Mamas för att stötta dig i allt från möten med elever till administrativ hantering. Som del av oss använder du våra plattformar (t.ex bokningsystemet, zoom och kursplattformen) och syns i vår marknadsföring. Du kommer synas i vårt nyhetsbrev, på bloggen, youtube, FB, IG och såklart på vår hemsida. Samtidigt förväntar vi oss att du är en aktiv del av vårt samarbete, och delar på dina egna kanaler. 

Vi gör allt vi kan för att lyfta fram DIG, din UNIKHET och finnas som stöd i ditt arbete. 

Är du intresserad av mer information, skicka ett mail till oss på info@yogamamas.se märkt med “Intresse för samarbete”. Vi återkommer med mer information att ta ställning till. YMT startar en gång om året och vi tar emot max 4 deltagare åt gången.  

Gör din praktik hos oss

Vill du göra praktik hos oss som en del av din hälsoutbildning går det också bra! Vi arbetar på samma vis; utifrån där du befinner dig. Hör av dig med dina ideér och funderingar så tar vi fram ett upplägg som passar.

Är du student och söker praktikplats?

Vill du arbeta med kommunikationstjänster i Medvetet Entreprenörskap?

Är du intresserad av yoga och självutveckling?

Då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifterna handlar bl.a om att:

 • Funnel marketing
 • korrekturläsa, redigera och sammanställa text
 • foto & video
 • arbete med sociala medier

Vill du kunna arbeta hemifrån och planera din egen arbetstid? Är du grym på kommunikationssystem, funnel marketing, att skriva copy och content? Då kan en praktikplats hos Yoga Mamas vara något för dig!

Att göra sin praktik hos Yoga Mamas passar för dig som:

 • går på universitetet eller motsvarande där praktik ingår i studietiden.
 • brinner för kommunikation.
 • har ett intresse för yoga och i synnerhet naturlig kvinnohälsa.
 • tycker om att och är bra på att skriva, fota och filma.
 • vill ha inflytande över din praktik, fatta egna beslut och ta eget ansvar.
 • är flexibel i arbetstider och plats.
 • har intresse för Medvetet Entreprenörskap.

Vi tänker att du:

 • går Språk, Kultur, Kommunikation / Informatör / Internationell Administration med Språk eller liknande program på universitetet.
 • kan sociala medier.
 • är grym på copy, content och kreativa formuleringar.
 • är grym på foto och kanske också film.
 • kan program som indesign/photoshop el.dyl. eller är villig att lära dig under din praktiktid.
 • gärna korrekturläser texter och redigerar.
 • är insatt i funnel marketing och system, och därmed tillför nya kreativa ideér och lösningar som du vill utföra.
 • har en utmärkt organisatorisk förmåga och gillar att strukturera saker & ting.
 • är öppen, social och gillar nya möten.
 • tar egna initiativ och bidrar med kreativa idéer.
 • ej räds av det okända och ovissa.

Vi lägger stor vikt vid “den personliga kemin” och det viktigaste för oss är att Du känns rätt i vårt team!

Som praktikant hos oss vill vi att du närvarar på vissa klasser, workshops och events. Detta både för att lära känna oss, vårt arbete, dig själv och för att kunna dokumentera det vi gör.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att dokumentera och förmedla vårt varumärke till befintliga och och nya kunder. Det gäller allt från att sköta det dagliga sociala medie-samtalet till att skapa och dela ut flyers inför events. Andra arbetsuppgifter som förekommer är:

 • hjälpa till att skapa vårt kursmaterial, både i skrift och video.
 • foto, film och redigering.
 • korrekturläsning och redigering.
 • hitta nya platser där vår målgrupp finns och visa upp/representera oss i de miljöerna.

Arbetsfördelningen skiljer sig i mängd och uppgifter beroende på var vi befinner oss i mån- och års-cykeln. Du får upplärning i hur vi följer naturens cykler i vårt arbete för bästa effektivitet och hälsa. Tillsammans planerar vi ditt schema och dina uppdrag, utifrån dina önskemål och din expertis. Självklart kan många av uppdragen ske på annan ort/plats. För vissa möten och events vill vi att du fysiskt närvarar på Yoga Mamas.

Vi räknar med att du är självständig, lyhörd och vill utvecklas tillsammans med oss. För rätt person finns möjlighet att fortsätta som timanställd.

Känns det bra i själen när du läser? Skicka i så fall ett mail till Magdalena på info@yogamamas.se Märk mailet “praktikplats” skicka med foto eller video eller presentera dig själv kort på annat kreativt sätt.


Om Mama Magdalena

Magdalena har en fil. Kand. i Språk, Kultur & Kommunikation, utbildning i projektledning, entreprenörskap och traditionellt kvinnligt ledarskap. Hon kommer från en företagarfamilj och har alltid haft med sig intresset för entreprenör-och ledarskap. Sedan hon började arbeta som 14-åring har hon coachat, stöttat och undervisat människor i alla åldrar och i många olika områden. Hon är bra på att se varje individs unika gåva och lyfta fram den till ljuset- och hon älskar att göra det!

Innan Yoga Mamas startade arbetade Magdalena med skribent- uppdrag och som kommunikatör åt olika företag med hälsoinriktning. Hon har bland annat varit Communications Manager på Hidden Garden Wellness Center i Costa Rica där hon skapade, etablerade och drev hela kommunikationsplattformen under flera år. Exempel därifrån är sociala medier, hemsida, online-verksamhet men även on-site kommunikation med kunder och samarbetspartners. Det är bara ett av många projekt som Magdalena drivit och genomfört genom sitt företag Service By Magie.

Magdalena brinner för att lyfta fram s.k. ”alternativa” hälsoterapier på ett kärleksfullt sätt i marknadsförings-djungeln. Hon har arbetat fram tekniker och arbetssätt som hon sammanfattar till Det Medvetna Entreprenörskapet. Däri lär vi oss att framhålla oss själva och varandra på ett sätt som kommer från hjärtat, en genuin marknadsföring som handlar mer om skapande och gemenskap än pengar och konkurrens. Likväl möts både de maskulina och feminina sidorna av skapande och ledarskap i detta arbete, en balans som är otroligt viktig för den nya tiden.

I sin roll som Big Mama och mentor på Yoga Mamas holistiska utbildningscenter delar hon med sig av sin erfarenhet; misstag och framgångar, arbetssätt och tekniker, och hur vi som kvinnor effektivt skapar i flöde med vår inre cykel.

Tillsammans lyfter vi oss själva och varandra!

Välkommen till Yoga Mamas!

Magdalena