Vanliga Frågor MBY

 

FAQ#1 Finns det ett Prova-På-tillfälle?

Svar: Du och din bebis är välkomna att prova när som helst under terminen. Du behöver anmäla att ni kommer till info@yogamamas.se I slutet av varje termin ges ett extra tillfälle för att ta igen missade gånger. Då finns också möjlighet att Prova-På Gratis, anmälan krävs.

FAQ#2 Finns det möjlighet att ta igen missat tillfälle?

Svar: Ja. Efter terminens tolv gånger ges ett tillfälle att ta igen om ni missat någon gång. Se kalendern för aktuella datum.

FAQ#3 Finns det toalett med skötbord?

Svar: Det finns en toalett i anslutning till salen, det går också bra att byta blöja inne i salen.

FAQ#4 Var gör jag av barnvagnen?

Svar: Det finns en rymlig entré direkt innanför porten. Där går det bra att ställa barnvagnen om du kommer till fots. Det finns både hiss och trappa upp till lokalen.

FAQ#5 Kan syskon följa med?

Svar: Det går bra förutsatt att du känner dig bekväm med det. Yogan fokuserar på mor och bebis, inte de äldre barnen -för det rekommenderar vi Barn– och Familjeyoga. Ibland vill de äldre syskonen göra rörelserna tillsammans med oss, ibland vill de vila men ibland vill de göra annat. Det kan vara bra att ha med sig en bok el.dyl isf. Notera att elektroniska apparater inte är välkomna i yogasalen.

FAQ#6 Hur gammal ska min bebis vara? / När efter förlossningen kan jag börja?

Svar: Mama-Baby Yogan riktar sig till bebisar från 0-12 månader. Din ork avgör när ni vill komma. I början handlar yogan mycket om anknytning, närhet och att läka mammas kropp. När bebisarna blir lite äldre sjunger vi mer och gör andra rörelser tillsammans och fokuserar på att återbygga den inre styrkan hos mor. Ange i din anmälan hur gammal din bebis är vid kursstart.

FAQ#7 Vad behöver jag ha med mig?

Svar: Om du har en yoga-matta, ta gärna med den! Ange i din anmälan om du behöver låna en matta. Det kan vara bra att ha med bebisens filt/fäll att ligga på.

FAQ#8 Det finns amningsstol i salen!
FAQ#9 Vad gör jag om min bebis sover? Svar: Låter hen sova och njuter av yogan och vilan.
0 Shares