Vanliga Frågor

Medveten Gravidyoga enligt Womb Yoga Therapy

FAQ#1 När i graviditeten kan jag vara med på kursen?

Den gravidyoga jag delar är baserad på Womb Yoga Therapy och lämpar sig för graviditetens alla faser. Övningarna anpassas efter deltagarna och dagsformen.

 

FAQ#2 Gravidyoga enligt Womb Yoga terapin är en kärleksfull, feminin, välkomnande och öppen yogaform. Övningarna syftar till att stärka varje kvinna i hennes resa genom graviditeten och förberedandet till Moderskapet (oavsett om hon varit gravid tidigare eller inte).

 

FAQ#3 I Gravidyogan enligt Womb Yoga-terapin lägger vi stor vikt vid vilan genom en guidad meditation som heter Yoga Nidra (bokstavligt “yogisk sömn”). Detta ger effektiv återhämtning och skapar lugn i nervysystemet, kroppen och sinnet.

 

FAQ#4 Kan syskon följa med?

Svar: Det går bra förutsatt att du känner dig bekväm med det. Yogan fokuserar på mor och bebis i magen, inte de äldre barnen för det rekommenderar vi Yogaföreningens aktiviteter. Ibland vill de äldre syskonen göra rörelserna tillsammans med oss, ibland vill de vila men ibland vill de göra annat. Det kan vara bra att ha med sig en bok el.dyl isf. Notera att elektroniska apparater inte är välkomna i yogasalen!

 

FAQ#5 Yogasalen ligger på Kungsgatan 13b i Växjö. I entrén finns en hiss till vänster om trappan, om man föredrar det. Salen har en toalett med dusch i anslutning. Kuddar och bolster finns att låna men du behöver ta med dig egen yogamatta. (Hör av dig om du inte har en matta.)

 

Se kommande datum och boka här.

0 Shares