Boka yoga hösten 2022

Yoga och Meditationer för Yoginis, Mamas och Barn.


gravidyoga

Gudomlig Graviditet & Lustfyllt Födande -förlossningsförberedande Gravidyoga

För dig som vill gå på en yogakurs tillsammans med andra gravida och samtidigt själv kunna välja när du vill göra dina övningar. 

Varje live-tillfälle innefattar en unik och intuitiv kombination av gravidyoga, andningsövningar och förlossningsförberedelser. Övriga tillfällen består av hemstudier som du kan göra när det passar dig. Kursen är utformad så att du ska få stöd och inspiration till en glädjerik och lustfylld upplevelse av din graviditet och födandet. Fokus ligger på vila, andning, närvaro, styrka och trygghet. Mellan tillfällena, samt under tiden för hemstudierna, kan du också skriva i vårt forum på plattformen för att få mer stöd och tips från Magdalena och de andra kursdeltagarna. 

Start 1 ons 2 nov 16.30 -18.00 

Vid första mötet online via zoom går vi igenom kursupplägget och plattformen, frågor och övningar kring modul 1 “Maten och Vilan”. Därefter arbetar ni själva vidare med modul 1 och modul 2 “Vila & själsliga förberedelser”.

Tillfälle 2 ons 9 nov 16.30-18.00 

I det här mötet tar vi upp frågor kring modul 1 och 2, och ni som vill får hjälp att justera era vilopositioner för optimal effekt/återhämtning. Vi gör också andningsövningar och meditation tillsammans. Samtal och frågor inför kommande tre veckors studier. I slutet av mötet startar ni direkt med modul 3 och lektionen “Vila & Andningsövningar”.

Tillfälle 3 16 nov

Hemstudier modul 3 och lektionen “Andning & Bäckenbotten”.

Tillfälle 4 23 nov

Hemstudier Modul 4 “Bäckenbotten” och modul 5 “Sammandragningar och styrka”.

Tillfälle 5 30 nov

Hemstudier modul 6 “Förlossningsförberedelser”.

Tillfälle 6 ons 7 dec 16.30-18.00 

I vårt sista möte följer vi upp föregående veckors studier och samtalar om Modulerna “Inför postpartum” och “Efter förlossning”. Frågor, tips, stöd och hur du arbetar vidare med kursmaterialet både inför födandet och efteråt, med din bebis. 

Intentionen med kursen är att vara ett pedagogiskt och kärleksfullt stöd till både mamma, eventuell partner och bebisen i magen, genom hela graviditeten, födandet och i det nya livet efteråt. 

BOKA kursen här!


Yoga för kvinnor som vill förstå sin kropp

Swadyaya Yogakurs

Etablera hållbara rutiner på mattan. 21-dagars yogaprogram för att förverkliga din självpraktik.

BOKA


Sagoyoga

Sagoyoga start lördag 24 september kl.14.00 med Anna

för barn, 3-6 år, tillsammans med 1 vuxen. Läs mer om Sagoyogan här.

Totalt 4 tillfällen: 24/9, 8/10, 22/10 och 5/11
Tid: 14-15
(inkl. ca 20 min te och frukt)
Anmälan är för fyra gånger för att skapa en lugn och trygg grupp för barnen.

BOKA