Nya kursstarter 2020

Gravidyoga-kursen

sker nu online. Du kan starta varje måndag och gör den i din takt. Vi har också gemensamma live-klasser.

Kursen består av 6 lektioner, förlossningsförberedande klasser, postnatal klass och en BONUS-del (där det dyker upp nytt allt eftersom).

Kontakta Magdalena på info@yogamamas.se för mer info eller boka din plats direkt.

Mama-Baby Yoga

går måndagar kl.11-11.45. Vi möts online i ett virtuellt klassrum via zoom. Därför kan du vara med även om det är tidigt efter förlossningen.

Välj att vara med alla gånger tom 18 maj och få tillgång till vår slutna FB-grupp med mer tips och live-sändningar. Eller betala gång för gång. Kontakta Magdalena på info@yogamamas.se eller 0737067238

NY! E-kurs i postnatal återhämtning:

Efter Förlossning / Den fjärde trimestern med Yoga & Ayurveda. Läs mer och köp här.


Anmälan görs i vårt bokningsystem boka.se/yogamamas. Välj aktivitet och leta upp datumet för kursstarten eller eventet i kalendern.

Har du missat en kursstart? Hör av dig! Ibland finns möjlighet att börja i en pågående kurs.

Workshops

Förlossningsförberedande yoga 18/2, 31/3, 19/5 Ibland finns plats även om du inte har möjlighet att delta i våra kurser. Maila om du är intresserad: info@yogamamas.se

Se hela schemat här!

Hittar du inte dagar och tider som passar dig? Berätta gärna för oss vilken yoga du är intresserad av och när genom att fylla i det här formuläret, tack!

Boka yoga-kurser, föreläsningar och workshops

Vill du skapa en workshop för dina anställda med yoga och meditation, inspirera din arbetsplats/ skola/ förskola/ släkt till mer lugn och närvaro så är du välkommen att kontakta oss. Vi skapar gärna en upplevelse tillsammans med er och tycker om att arbeta med olika åldrar. Det är även möjligt att skapa en intern kurs under flera tillfällen i våra lokaler, eller hos er.

Kontakta oss med din förfrågan på info@yogamamas.se


Sagt om vår yoga