Barnyoga 4-12 år

Yoga för lite äldre barn

Skolbarn behöver också lek, närhet och mycket skratt!

Genom yogan kan vi hjälpa det växande barnet att behålla en positiv relation till sig själv och sin kropp. Yogan anpassas mycket efter gruppens behov och önskemål, tid finns även för reflektion och samtal.

Barnyoga

Barnyogan är en kreativ och lekfull yogaklass för det växande barnet. För att stärka kroppen övar vi asanas (yogapositioner) både ensklt och i grupp. Barnen får en god kännedom om grundpositionerna i yogan och om andningens betydelse för fokus och närvaro. De guidas genom olika avslappningsövningar, meditationer och fokuseringsövningar genom mantran. Barnyogan anpassas helt efter barnens ålder och utveckling, vi erbjuder därför två olika grupper.

Föräldrar-meditation

Under vissa barnyoga-klasser ges du som förälder möjlighet att ta en stund för dig själv. Magdalena guidar en sittande eller liggande meditation under tiden barnen yogar med Anna. Hur ofta sitter du ned och umgås bara med dig själv om dagarna, ger du dig själv en stund varje dag i stillhet och tystnad? Här erbjuder vi en plats för att göra precis det. En liten stund för dig som förälder att släppa dagens raska rytm och vara närvarande i dig själv. Välkommen!

*platsen gäller för en förälder men inte nödvändigtvis samma varje gång. Du bokar dig till alla tillfällen samtidigt.

Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda Föräldrar-meditation under våren 2019.

Vårterminen startar måndag 7 januari!

Onsdagar

16.00-16.45 Stora Salen Barnyoga 7-12 år

Anmäl din plats genom att skicka ett mail till annastenung@gmail.com

Se priser och schema här

0 Shares
0 Shares