Yoga Mamas Meditationer höst 2021

Yoga Mamas meditationer fortsätter: ljuvliga Deeksha-meditationer med Mari-Kristin under hela hösten! Det blir 3 donationsbaserade tillfällen via zoom i september, oktober och december. I november bjuder Mari-Kristin in till möjligheten att uppleva denna starka kärleksmeditation på plats. Observera att vi då har begränsat antal deltagare och ett annat pris. Det fysiska mötet beräknas till 90 minuter och zoom-meditationerna ca 45 minuter.

Datum online meditationer:

Onsdag 8 september kl.20-20.45

Onsdag 6 oktober kl.20-20.45

Onsdag 8 december kl.20-20.45

Du bokar som vanligt via hemsidan här i rutan längst ner på sidan ”Klicka här för att boka”. Ange om du vill donera 50 eller 100 kronor till Yoga Mamas. Din donation är värd mycket för oss, det gör att vi kan fortsätta hålla vår plattform i liv och erbjuda holistiska utbildningar till kvinnor!

Sista anmälningsdag är kvällen före avsatt tid. Samma dag som meditationen är får du ett mail med vidare instruktioner för att kunna logga in till vårt mötesrum på Zoom.

Observera att donationsbaserade klasser inte återbetalas vid avbokning. 

Onsdag 10 november kl.19.00-20.30 Fysiskt möte

I november möts vi fysiskt på plats för att ta emot Deeksha från Mari-Kristin. Du bokar som vanligt via hemsidan. Mer information skickas på mail till de som följer vårt nyhetsbrev och vid bokning.

Registrera din mail-adress här för att bli först med våra nyheter och bli del av vår community!

Läs mer om Mari-Kristin och Deeksha-meditationerna här.

Donationsbaserade event hålls online och ges av våra community-medlemmar. Det finns fortfarande utrymme i schemat om du vill dela med dig av din gåva. Läs mer här och kontakta Magdalena om du är intresserad!

Varmt välkomna,

Magdalena och Yoga Mamas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *