Viktig information angående våra klasser i influensa-tider

Hej allihop! 

Jag vill idag skicka ut en liten påminnelse om att ta hand om er extra väl i dessa influensa-tider. Yogan kan hjälpa oss att inte gå in i rädslan som samhället vill pålägga oss. Samtidigt anser jag att det är viktigt att vara medveten, uppmärksam och stärka sin hälsa. Precis som alltid med andra ord. 

Eftersom vi har både nyfödda och ofödda bebisar som kommer till oss, och många mammor som har småttingar hemma, vill jag att vi gemensamt tar några extra försiktighetsåtgärder under en tid så att vi alla fortsätter hjälpas åt att låta Yoga Mamas vara den trygga oas som vi skapar tillsammans. Jag har också uppdaterat villkoren. Läs mer nedan. 

  • Tvätta händerna ofta och alltid när du kommer till Yoga Mamas. Använd handsprit som finns eller ta med egen. 
  • Vi tycker om att kramas men just nu hoppar vi över dem och annan beröring

ett tag. Vi ser och möter varandra från hjärtat ändå, prova gärna djup ögonkontakt!

  • Använd alltid din egen matta och filt. Helst också meditationskudde om du har. Behöver du låna matta, vänligen torka av den efter klassen med papper och lite vatten/sprayen som finns. 
  • Stärk immunförsvaret extra med tex citrus, ingefära, vitlök dagligen. Se fler tips här.
  •  Vid minsta känning av hosta, feber, ont i halsen eller andra influensaliknande symtom, vänligen stanna hemma. Detta gäller även om någon i din direkta närhet har någon av ovannämnda symptom. Det är snällast mot dig själv och de omkring dig. Meddela mig på 0737067238 om du inte kommer så jag vet om klassen blir av!
  • Detta gäller såklart mig också. Skulle jag behöva ställa in en klass kommer ersättningstillfälle ske inom en snar framtid impotenzastop.it. Ersättningsklasser kan ske vid andra dagar och tider än tiden för din pågående kurs. I vissa fall sker ersättningsklassen online, live eller inspelad. Håll god koll på din mail för senaste uppdateringar. Jag försöker alltid att ha några dagars framförhållning, men det är ibland svårt att planera förkylningar 😉 

Låt oss fortsätta skapa gemenskap och härliga

stunder med styrka, kraft och mod på Yoga Mamas. 

Med värme,

Magdalena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *