Yoga-kurser våren 2020

Välkommen till ett nytt år och ny yoga hos oss på Yoga Mamas! Vi har ett par mindre förändringar i tider för yogakurserna, annars är det ungefär som vanligt newzpharmacy.com. Nytt är också att Yoga för Mamma och Bebis går som 8-veckors kurs med start 23 mars. Vi har endast ett fåtal platser för den här kursen eftersom vi vill hålla gruppen trygg för alla små.

På vårt fasta schema rullar kurserna på. Utöver det kan hända att vi lägger in extra events eller workshops så som sago/familjeyoga eller fördjupningar. Det bästa sättet att få reda på dessa är genom vårt nyhetsbrev som du kan anmäla dig till här.

Yin Yoga för kvinnor

Dessa kurser går på måndagar kl.18.00-19.30. Yin yoga-positioner som vi håller länge för att nå avslappning i bindväven, blandas med Womb Yoga-tekniker för bäckenbotten och själsligt fokus.

Yin för djup avslappning 6-veckors kurs startar 13 januari. Fåtal platser kvar!

Yin för inre styrka 12-veckors kurs startar 24 februari. Fåtal platser kvar!

Medveten Gravidyoga

Som vanligt har vi tre kursstarter under terminen: 13 januari, 24 februari och 6 april. Vi ses alltså på måndagar kl.16.30-17.45 för att vila och möta kroppen i dess ständiga expansion. Vår gravidyoga är en utbildning i sin egen kropp och hela kursen är förberedande inför workshopen, och förlossningen.

Efter 6e tillfället ligger en förlossningsförberedande workshop. Dessa går på tisdagar kl.16-18.30 den 18 februari, 31 mars och 19 maj. De som går vår gravidyoga-kurs har en garanterad plats till workshopen. Ibland finns plats kvar så vill du vara med går det bra att maila oss och fråga.

Mamma och Bebis yoga

Även den här kursen kommer vara på måndagar i vår. Klockan 11.00-11.45 ses vi för att yoga tillsammans med de små, sjunga, meditera och avsluta med en kopp te tillsammans. Ingen tidigare erfarenhet krävs för att delta, men vi önskar att du har tagit del av tipsen i vår e-bok under din tidiga återhämtningsfas. Yogaövningarna är enkla och kraftfulla och alltid anpassade efter era behov.

Under vårterminen 2020 kommer våra fasta Barnyoga-kurser ha ett uppehåll eftersom vi fortfarande letar efter rätt person som vill arbeta med våra barnyogisar, då Anna är mammaledig.

Förlossningsförberedande workshop hos Yoga Mamas

Gott nytt yoga-år önskar vi på Yoga Mamas!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *