Höstens Yoga Retreat

Yoga Mamas Yin Yoga retreat närmar sig med stormsteg! I mitten av november dyker vi djupare ner i oss själva, tystnaden och yin yogans omslutande terapi.

2019 års tema är ”Lyssna inåt” och precis som i somras kommer dessa tre dagar tillbringas i tystnad. Detta retreat är för dig som vill vara effektiv i din practice och ta med dig lärdomarna direkt från mattan ut i verkligheten; kan vi stanna i vår inre tystnad och lugn när vi kommer hem och möter människorna i vårt liv?

Yin Yoga hos Yoga Mamas i Växjö

Yin Yoga Retreat för kvinnor fre-sön 15-17 nov 2019

Yoga Mamas mini-retreats är för busy mamas och kvinnor som känner att de behöver en stund för sig själv men inte vill vara iväg alltför länge från familjen/åtaganden. Här finns möjlighet att gå djupt i din egen practice och vila. Och ta med dig stillheten hem och i ditt arbete vidare som ledare för din tribe/familj/community.

Vi samlas på fredagkvällen 15 november kl. 16.00- 18.00 för Yin, Sound & Story (tidigare Yin and Drum). Yin Yogan tar oss djupt ner i bindväven och vår feminina aspekt, Sound från traditionella shamanska instrument så som trumma/flöjt/kalimba tar oss djupare ner i meditationen, och Story genom t.ex. poesi eller kanaliserade budskap låter oss börja lyssna inåt. Den här kvällen fokuserar vi på att landa i kroppen, nå djup stillhet och väcka tystnaden inom oss. Från nu håller vi oss i tystnad resten av retreatet.

Lördag 16 november ses vi i tystnad kl. 8.30-11.00 för att låta kroppen sjunka djupare in i yin yogan. Vi låter yin:ens stillhet och tystnad omsluta oss för att nå djup avslappning i kropp och sinne. Guidade meditationer så som Yoga Nidra och sound healing kan förekomma. Fokus är på att helt och fullt landa i tystnaden, där vi kan höra oss själva. Vi avslutar med yogisk fika.

Söndag 17 november ses vi i tystnad kl. 8.30-11.00 för att mjukt väcka kropp och sinne efter nattens och helgens vila genom yin yoga, mjuka yoga-rörelser för överkroppen, andningstekniker (pranayama) och mantrameditation. Vi fokuserar på att etablera och grunda den inre stillheten. Vi avslutar med yogisk fika och kort delning (sharing). 

Pris för hela helgen inkl. fika och te 1100:- 

OBS begränsade antal platser (7st).

Våra retreats är för dig som har yogat tidigare och har en vana i din practice. Välkommen att höra av dig med frågor till info@yogamamas.se

Varmt välkomna,

Magdalena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.