Så här bokar du

Yoga Mamas har ett nytt bokningsystem från hösten 2019 och vi använder oss av en extern aktör för att kunna hålla hög säkerhet. Här får du veta hur du gör för att boka i vårt system, vad som gäller för avbokning, varför vi har bokningsavgift, hur du får kvitto och annat som kan vara av intresse.

Boka din yoga-klass

Alla klasser, kurser, föreläsningar och workshops hos Yoga Mamas bokas numer online, via vårt bokningsystem boka.se/yogamamas.

  1. Gå till Bokningssidan eller klicka upp menyn längst ner till höger på sidan du befinner dig på vår hemsida.
  2. Välj aktivitet i listan. När du hittat den aktivitet du vill boka kan du också se ”första lediga tid”. Detta datum är startdatum för kommande kurs, eller workshop. För kurser där du kan välja att boka 12 eller 6 veckor görs detta i nästa steg.
  3. Klicka på ”Visa Pass” och välj det datum du vill börja yoga på. Klicka ”boka”.
  4. Här väljer du om du vill ha 6 eller 12 veckor, för Gravidyogan och Mamma Bebis Yogan. Sedan fyller du i dina uppgifter.
  5. I nästa steg betalar du din bokning, först då är du garanterad en plats. I din bokningsbekräftelse finns ditt kvitto, du får också en fråga om du vill skriva ut/spara kvittot. Gör gärna det! Längre fram kanske du kommer på att du vill använda ditt friskvårdsbidrag till yogan.
Snabb-menyn för att boka ligger längst ner till höger på hemsidan. Yoga Mamas

Betala direkt och få ditt kvitto direkt

Många använder sitt friskvårdsbidrag för att betala sin yogakurs. Smart tycker vi! När du anmäler och betalar direkt i vårt bokningsystem får du ditt kvitto skickat till dig. Kom ihåg att spara eller skriva ut ditt kvitto direkt för att kunna använda det till din arbetsgivare!

Om du hoppar på en pågående kurs och betalar mot faktura, kan denna användas tillsammans med ett kontoutdrag som visar att du har betalat, för att få ut ditt friskvårdsbidrag.

Delbetala?

Skulle du av någon anledning behöva delbetala har vi givetvis förståelse för det. Skriv till oss om din situation och önskemål så söker vi istället ordna en faktura.

Avbokning

Precis som tidigare är din anmälan bindande. (Skillnaden är alltså bara att du betalar din anmälan direkt.) Du kan avboka din plats upp till 14 dagar innan aktiviteten äger rum. Detta är precis som tidigare, och vill du avboka dig senare än så har du möjlighet att ge din plats till en vän men inte återfå summan. Våra fullständiga villkor finns att läsa här och dessa får du även möjlighet att ladda ner när du anmäler dig till yogan (du måste intyga att du har läst dessa för att slutföra bokningen). Utöver detta gäller reglerna som är uppsatta av vår leverantör Boka.se.

Bokningsavgift

Vi har valt att använda oss av en fast bokningsavgift för att det ska bli så rättvist som möjligt, för er och för oss.

Möjligheten att anmäla sin plats till yogan online är bekvämt för er och sparar tid (känns det ovant så kommer du snart in i det!). Det sparar också mycket tid för oss som vi har lagt på administration och nu istället kan lägga på sånt vi tycker bättre om att göra; planera klasser och prata med er kunder t.ex.

Vi ser Yoga Mamas som en community, dvs en gemenskap och en gemensam plats för skapande, lek och lärande- för er likväl som för oss som arbetar här. Därför bidrar vi alla till Yoga Mamas existens på olika vis. Det kostar att ha tillgång till ett online-system för bokningar. Självklart. Vi köper ju en tjänst! Som vi betalar en fast summa för, därutöver kommer bokningsavgiften.

Vi ber om en fast bokningsavgift istället för att höja priset på yogan. På det viset ser ni direkt var era pengar går och alla bidrar till att vi ska kunna använda den här funktionen. Tack för er förståelse och ert bidrag!

Har du fler frågor och funderingar angående att boka dig? Hör av dig till info@yogamamas.se

Se kommande yogakurser för gravida, nyblivna mammor, kvinnor och barn här.

Välkommen med din anmälan!

Namaste,

Yoga Mamas team

Tidigare artiklar:

Förbered dig för förkylningstider

Du vet det. Hösten närmar sig med stormsteg, väderomslaget är påtagligt. Morgonen kall. Eftermiddagen varm. Vinden opålitlig. Skolor, arbete och diverse aktiviteter har alla startat igång samtidigt. Plötsligt möter vårt immunförsvar en mängd människor och tillika deras bakterier. Vi vill fortsätta umgås och klara övergången till kyligare väder bra. Även barnen kan förebygga förkylning med…

Fortsätt läsa Förbered dig för förkylningstider

Gör din egen sololja

Denna artikel innehåller länkar till samarbetspartners. Gör egen naturlig solkräm till dig och familjen med några få, enkla och helt naturliga ingredienser. Jag kallar denna naturliga solkräm för sololja därför att den är lös och inte har konsistensen av en kräm.  Ibland gör jag även en solkräm med naturliga ingredienser men det är inte lika…

Fortsätt läsa Gör din egen sololja

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *