Yoga-kurser höstterminen 2019

Höstens yoga-kurser för kvinnor och barn är lagda och nu öppna för bokning. Precis som föregående termin ligger Medveten Gravidyoga på måndagar, följt av Yinyoga terapi för kvinnor.

Yoga för nyblivna mammor med bebisar blir på tisdagar kl.10 under 12 veckor, håll dig uppdaterad via bloggen och nyhetsbrevet för kursstarter som tillkommer.

En glädjande nyhet är att det blir TVÅ yoga-kurser för barn till hösten! Dessa ligger på torsdagar och vänder sig till barn i åldrarna ca 6-9, respektive 10-13 år.

Workshops

Yoga workshops som vi erbjuder en lördag i månaden är också schemalagda. För alla som älskar yinyoga finns nu möjlighet att fördjupa sig ytterligare och redan i början av terminen erbjuder Magdalena workshopen ”Yin yoga i vardagen”, läs mer om den här. Även ”Yoga mot mensvärk” finner du på höstens schema och vår populära Sagoyoga, som annars bara finns på biblioteken runt om i kommunen, dyker upp som workshop med Anna!

Däröver kan det tillkomma spännande event, följ vårt nyhetsbrev för att ta del av våra planer!

Boka

På vår nya boknings-sida ska du nu kunna anmäla och betala din plats till din yogakurs och workshops. Följ anvisningarna och hör av dig om du stöter på något märkligt. Det kan vara bra att veta att vi fortsätter hålla små grupper och anmälningar har redan börjat komma in.

Redan vecka 33 startar de flesta kurserna. Barnyogan startar dock vecka 35. Vi håller helt stängt under höstlovet (v.44). Här nedan ser du hela det fasta schemat för Yoga Mamas höst-termin 2019:

Yoga Retreat

Som ni kan läsa blir det också ett mysigt Yin Yoga retreat i mitten av november! Det ser vi fram emot 🙂 Mer information om det kommer längre fram. Först har vi ett sommar-retreat 14-16 juni för dig som vill gå djupare i Tystnad, Stillhet och integrera det med dina Rörelser. Mini- Yogaretreat sommar guidas av Magdalena och du kan läsa mer på hennes hemsida här.

I juni finns också ett par tillfällen för drop-in yoga: onsdagar (Gravidyoga) och torsdagar (Yoga flöde) kl.17.00. Boka din plats här på hemsidan. Leta upp datumet du är intresserad av och följ anvisningarna.

Vi ser fram emot en fin yoga-höst tillsammans!

Yoga Mamas

Magdalena & Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *