Om oss

 

Hej! Jag heter Magdalena Chandrakaí och är grundare av Yoga Mamas.

Jag är mamma till Orion, som föddes hemma en stjärnklar natt i oktober 2016. Orion är ledstjärna och med-skapare av Yoga Mamas, en plats för kvinnor och barn att leka och läka tillsammans. Tidigare har jag arbetat med undervisning för barn, unga och vuxna i 15 år och undervisat i allt från simning till språk men jag har nu landat helt i yogan.

Jag driver företaget Service By Magie där jag arbetar som Yogalärare och Healer/Samtalscoach. Jag är certifierad Womb Yoga Therapist, Yogalärare och Curandera (traditionell healer inom Latinamerikansk läkekonst). I enlighet med min tradition arbetar jag främst med kvinnor och barn, både i grupp och enskilt. Förutom yoga och cirkelarbete har jag även fördjupat mig i örtmedicin, story telling och heliga rörelser.

I mina yoga- och healingcirklar håller jag plats för gruppens arbete och guidar gruppen medan varje individ guidar sig själv. Jag undervisar intuitivt och lekfullt från hjärtat. Sång, musik och ljudhealing är alltid närvarande i mina klasser.

Välkommen till Yoga Mamas!

/Magdalena