Privat Yoga

Personlig Gravid-Yoga

Passar dig som vill ha personlig vägledning i yogaövningar för din graviditet. Ibland under graviditeten kan man känna ett behov att vara hemma mycket, där det är lugnt och tryggt, men ändå vill ha vägledning i sin yogarutin. Då kommer jag till dig och vi utformar ett yogaprogram tillsammans som passar dig och dina unika behov. Yoga under graviditeten hjälper kroppen att njutningsfullt följa med i förändringarna; att expandera andetaget i takt med att den fysiska platsen minskar och förbereder kropp och sinne för förlossningen.

60 min. 795:-

5 tillfällen á 60 min 3800:-

Milersättning tillkommer på körningar över 1 mil från Växjö. Jag tar också emot på Kungsgatan efter ö.k.

Postpartum- stöd

Magdalena Chandrakaí erbjuder postnatal vård enligt traditionell holistisk läkekonst (Curanderismo, Ayurveda och Yoga). Du prenumererar månadsvis de första 3 månaderna efter förlossning (den fjärde trimestern) och därefter enligt överenskommelse.

De första fyra veckorna inkluderar 1-2 hembesök enligt önskemål och överenskommelse, råd och stöttning via telefon enl. ök., en påse amningste, eventuella oljor och örter för respektive behandling (så som Yoni Steam eller amningsmassage) och e-boken En kärleksfull guide till Postpartum genom Yoga, Ayurveda & Curanderismo. Magdalena ger stöttning och råd för amning och bärande i sjal/sele, yogaövningar lämpliga för den postnatala perioden och råd kring mat och holistiskt läkande.

Första månaden 950:-

Andra och tredje månaden (gäller 1 besök och övrigt ovan) 590:-

Milersättning tillkommer vid körning på mer än 1 mil med 18.25:-/mil

 

Föreningen OM Livets medlemmar har rabatterat pris:

Första månaden 650:-

Andra och tredje månaden 390:-

Livscoaching ~ Express your voice ~

Hitta Din Inre Röst ~for the artist who wants to birth her creations ~

Passar dig som är redo att vara din egen vägvisare i livet och vill ha stöttning inför, under och genom förändringar av olika slag. Passar dig som ställer dig frågor som: Var är jag på väg i livet? Vilken är min gåva att dela med världen? Var är min kreativitet? Vilken är min passion? Hur följer jag mina drömmar? Hur förverkligar jag mina drömmar? Hur utvecklar jag min inre röst och kommunikation? Passar dig som är fast i onda cirklar och dåliga mönster och vill ha vägledning i att bryta dessa. I Livscoaching för att hitta sin inre röst blir du guidad mot självläkning och självutveckling.

Livscoachingen är baserad i traditionell healing (Curanderismo), yoga och moderna kommunikations- och samtalstekniker. Tillsammans utformar vi ett program som är enkelt för dig att följa för att nå dina mål. Livscoaching görs med fördel under en längre tid för att nå hållbar förändring.

60 min. 795:-            5 tillfällen á 60 min 3800:-

Livscoaching sessioner sker på Kungsgatan 13b i Växjö eller via Skype/FT.

Funderingar, frågor och bokning görs till info@yogamamas.se

Välkommen!